Priorit.io

Priorit.io kehitti tiedolla johtamisen SaaS-palvelun Hubblen avulla

Eveliina Salonen
10.3.2023

Priorit.io:lla oli selkeä projekti tuottaa tiedolla johtamisen palvelu, mutta tekijä puuttui. Tarvittiin luotettava toimija, jonka kanssa suunniteltu aikataulu toteutuu. Hubblen referenssit vaakuttivat Priorit.io:n ja yhteistyö alkoi huhtikuussa 2022.

Meidän yhteistyökumppanimme suositus Hubblesta laski riskiä ja helpotti palveluntarjoajan valinnassa, kertoo Priorit.io:n toimitusjohtaja Antti Suikkanen (vasen henkilökuva).

Aluksi lähdettiin liikkeelle rautalankamallista, jonka avulla määriteltiin, minkälaista sisältöä ruvetaan tekemään. Vauhti kiihtyi kohti loppuvuotta, jolloin Priorit.io julkaisi tiedolla johtamisen SaaS-palvelun ja työkalun.

Hubblelta löytyy osaamista ulkoasun suunnittelusta koodaukseen asti.

Hubblen laaja osaamisen on mahdollistanut useamman palvelun ostamisen samasta yrityksestä, Suikkanen kertoo.

Nopeat ja ketterät liikkeet Hubblen vahvuutena

Varsinkin startup-yrityksille nopea reagointi, ketterä muutoskyky ja aikataulussa pysyminen ovat tärkeitä seikkoja. Hubblen kanssa aikataulu pysyi sovitussa ja tiedolla johtamisen työkalu julkaistiin marraskuussa 2022.

Hubblen ansiosta muutokset etenevät sujuvasti, eikä niitä tarvitse pitkään odotella. Hubblen ketterää toimintaa ei voi korostaa liikaa, Priorit.io:n teknologiajohtaja Jani Hautanen painottaa.

Tiedonkulku on ollut selkeää ja kaikki ovat tienneet missä mennään. Nyt pidetään palaveri viikoittain, mutta yhteistyön alussa jopa päivittäin. Hubblelta vastauksen ongelmaan saa nopeasti.

Arvostan Hubblen nopeaa reagointia ongelmatilanteisiin ja muistutan, ettei se ole itsestäänselvyys, Hautanen toteaa.

Kehitystyö jatkuu edelleen

Työkalun julkaisun jälkeen on vietetty pieni pohdintatauko, mutta nyt yhteistyötä on aloitettu käynnistämään uudelleen. Hubblen rooli palvelun kehittäjänä jatkuu siis tulevaisuudessakin.

Miksi vaihtaa hyvää tekijää, jonka kanssa yhteistyö on vaivatonta, Hautanen kysyy.

Priorit.io suosittelee Hubblea kaikille pk-yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään digitaalisen palvelun tai tuotteen toimialasta riippumatta. Lisäksi nopean reagointikyvyn ansiosta se soveltuu hyvin myös startup-maailmaan.

Hubblella on koko ajan hyvä pöhinä päällä, joten suosittelen yritystä mielelläni, Hautanen summaa.


Aloita palvelun käyttö jopa ilmaiseksi osoitteessa priorit.io.


Mitä teimme

ketterä kehitys
saas
tiedolla johtaminen
yhteistyö

Haluatko keskustella?

Kerron mielelläni lisää tekemistämme ratkaisuista tai pohditaan yhdessä miten voisimme kehittää sinun liiketoimintaasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä!
Jani Nurmi
Toimitusjohtaja

Tuotannonohjausjärjestelmästä saatavan datan merkitys liiketoiminnan kehityksessä

5.6.2024

Hubblen asiakas­tyytyväisyys­kyselyn tulokset

4.12.2023

Silma.io nopeutti ja selkeytti Pamarkin tilausten käsittelyä

6.11.2023